Маршруты Чехии и Словакии

Обсуждение как европейских, так и американских маршрутов для Train Simulator, в том числе находящихся на стадии разработки.
fixall
Новичок

Сообщение fixall »

trainsim1 писал(а): Вчера, 23:19 Wszystkie moje scenariusze są na razie dostępne tutaj, nie usuwałem ich, chociaż w mediach społecznościowych nie ma już do nich linków. Wliczając w to 4 ostatnie, które tak naprawdę oficjalnie nie wyszły.
To co ty robisz to totalna fikcja, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!!! Równie dobrze mógłbyś jeździć po fikcyjnej trasie. Oczywiście możesz robić co ci się podoba i nic mnie to nie obchodzi.
Moje scenariusze są robione na podstawie rzeczywistych rozkładów jazdy oraz wykresów ruchu a na stacjach stoją takie wagony jak w rzeczywistości. Robię to na podstawie google maps oraz filmów na youtube.
Изображение
trainsim1 писал(а): Вчера, 23:19 twoje, rozumiesz, nie gram, to mnie w ogóle nie interesuje.
Mam takie same odczucia. Kompletnie nie interesuje mnie twoja fikcja, którą tworzysz.
Vlad76
Эксперт
Эксперт

Сообщение Vlad76 »

Ребята, не ругайтесь) Но если сценарии действительно сделаны по NJR, то он никак уже не может быть простым квикдрайвом
Ответить